Op 2 juli jl. overleed ons lid Cees (Cornelis Jan) van der Woude in de leeftijd van 73 jaar. Hoewel Cees lid was bij KFC (zelfs lid van verdienste) vergat hij zijn “oude” club niet. Hij begon bij Zaandijk als jeugdlid en voetbalde van 1965-1971 met wisselend succes in het 1e elftal. In de meeste seizoenen was hij geen vaste keus, maar werd als invaller wel veel opgesteld. Ook voor vrijwilligerswerk kon men een beroep op hem doen (zie foto links onder))
Na 1971 was hij te vinden bij KFC waar hij na het voetballen zich ook verdienstelijk maakte als vrijwilliger voor deze club. De laatste tijd als gastheer.
Het weerhield hem er echter niet van om ook jarenlang trouw lid te zijn van Club 101.
Onze gedachten gaan uit naar zijn naasten en wensen hen sterkte met dit verlies.
Cees was 73 jaar. Dat hij moge rusten in vrede.

Vrijwilliger Cees

Bij het 1e elftal, staand 2e van rechts.