De vakantie is begonnen. Na alle hectiek van de afgelopen maanden is het tijd om heerlijk uit te rusten en op te laden voor een nieuw seizoen. Graag willen wij je alvast meenemen in de opstart van het nieuwe seizoen. Wanneer beginnen de trainingen voor welke groepen? Is er al een trainingsschema bekend? Welke trainers staan er voor welke groepen? Allemaal vragen die wij graag beantwoorden.

In de week van 17 augustus starten de trainingen, echter mogen de trainers individueel beslissen om een week eerder (in de week van 10 augustus) al te starten met de trainingen. Je zult hiervan dan via de coördinator, trainer of via de website op de hoogte gebracht worden.

Bij de aanvang van de trainingen zal er in elke leeftijdscategorie in trainingsgroepen gestart worden. Voor de indeling hiervan verwijzen wij je naar de documenten hieronder. Deze indeling is een voorlopige indeling. Er zullen in wisselende samenstellingen diverse bekerwedstrijden gespeeld worden. Op zondagavond 6 september zullen de definitieve indelingen bekend gemaakt worden op de website.

Klik HIER voor de voorlopige trainingsgroepen O9-O8- Poema’s

Klik HIER voor de voorlopige trainingsgroepen O10-O11-O12

Klik HIER voor de voorlopige trainingsgroepen O13-O15

Klik HIER voor de voorlopige trainingsgroepen O16-O17-O18-O19

Klik HIER voor de voorlopige trainingsgroepen  MO13-MO15-MO17-MO19

 

Dus zet de volgende data alvast in uw agenda!

17 augustus: deze week starten de trainingen

29 augustus: bekerwedstrijd in wisselende samenstellingen

5 september: bekerwedstrijd in wisselende samenstellingen

6 september: bekendmaking definitieve teamindelingen

12 september: bekerwedstrijd in definitieve samenstelling

19 september: start competitie

 

Aan het definitieve trainingsschema wordt nu nog hard gewerkt. Deze zal zo spoedig mogelijk op de website verschijnen. Hou deze dus goed in de gaten. Wij zullen, voor de eerste trainingen in de week van 17 augustus starten, nog een en ander met je communiceren over de dag en het tijdstip waarop de leeftijdscategorieën starten met trainen.
Wij hebben er alweer veel zin in!

Voor nu een fijne vakantie toegewenst. Rust uit en wij hopen iedereen na de vakantie weer te ontmoeten op en rondom de velden.

Het jeugdbestuur.

NB

Op dit moment zijn nog niet alle dispensatie door de KNVB toegewezen. Dit kan dus nog gevolgen hebben voor de teamindelingen.