Afgelopen week zijn de dames-, herenselectie en een aantal andere teams al gestart met trainingen voor het nieuwe seizoen. Vanaf maandag 17 augustus a.s. kunnen alle andere teams weer lekker aan de bak. En wat ligt ons complex er prachtig bij. Vanaf de start van de coronacrisis heeft onze werkersploeg weer puik werk afgeleverd. Naast het reguliere onderhoud is o.a. de drainage en het straatwerk in de hoek van het C-veld aangepakt. Verder heeft het A-veld mooie nieuwe blauwwitte netten.

Onze trainersploeg is zo goed als compleet en deze week worden de materialen op orde gebracht. De ballenactie is een groot succes. Tot op heden wij 70 nieuwe ballen ontvangen. De actie loopt nog even door. Iedereen die tot nu een bal gedoneerd heeft, hartelijk dank! Niets staat de start van het nieuwe seizoen meer in de weg.

De komende week zal er nog wel berichtgeving volgen over hoe wij omgaan met de coronamaatregelen op ons complex en specifiek in de kleedkamers en kantine. De impact blijft groot. Dus houd dit in de gaten.