Zoals in juni gemeld, zouden we in augustus terugkomen op de incasso van de contributie. Inmiddels zijn we weer begonnen met de trainingen en staan de eerste wedstrijden gepland.

We gaan op 1 september de contributie innen. De contributie hebben we gelijk gehouden aan vorig jaar, omdat we jullie willen compenseren voor de tijd dat we geen trainingen en wedstrijden gespeeld hebben. Normaal gesproken zouden we de contributie met 3% hebben verhoogd, dat komt voor een volwassene uit op een besparing van € 6,81. Voor jullie een klein bedrag wellicht, maar als je dat optelt voor alle leden samen, is dat een behoorlijk bedrag voor de vereniging.

Vanwege corona staan de financiën toch al onder druk. We vragen jullie daarom om veel gebruik te maken van de kantine en mocht je dit willen, dan kun je via onderstaande link een donatie aan onze mooie vereniging doen. Bijvoorbeeld ter hoogte van het bespaarde contributiebedrag, dit is het bedrag dat in de betaallink is opgenomen, maar je kunt het bedrag zelf wijzigen.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=UbGCU9QInAzTOlcUcU5oqKEeGhYGQGdr