De afgelopen weken is gebleken dat de coronaregels rondom de trainingen en oefenwedstrijden nog onvoldoende worden gevolgd. M.n. in en rondom de kleedkamers en kantine. Binnen enkele teams is dit al besproken en dit heeft zichtbaar tot verbetering geleid.

In deze fase doen wij een groot beroep op de eigen verantwoordelijkheid van iedereen, omdat wij niet als een politieagent over het complex willen lopen. Het zou er in deze al moeilijke periode niet leuker op worden. Het vinden van vrijwilligers die coronadiensten draaien wordt ook lastiger.

Iedereen heeft een persoonlijke opvatting over de coronamaatregelen.  Deze opvatting respecteren wij, maar is voor ons als club eigenlijk niet van belang. Het enige wat wij kunnen doen is de regels volgen en handhaven. De consequenties kunnen namelijk groot zijn. Boetes van € 4.000 of een zelfs een mogelijke tijdelijke sluiting. Dit kan de club zeker nu niet hebben. De praktijk laat zien dat dit geen loze dreigementen zijn.

Dus help ons alsjeblieft. Volg de regels en spreek elkaar bij overtreding aan. In belang van jezelf, de mensen om je heen en de club.

De basisregels zijn:

  • Gebruik je gezonde verstand;
  • Houd overal 1,5 meter, behalve tijdens het sporten.

Alle coronaregels zijn hier na te lezen. https://zvvzaandijk.nl/coronaregels/.

Alvast bedankt voor de medewerking en maak er mooie start van het nieuwe voetbalseizoen van.

 

Het Bestuur

 

Goed voorbeeld doet goed volgen!