Geduld!!!

….Is een schone zaak zullen we maar zeggen en veel meer keuze is er dan ook niet. Zo langzamerhand worden alle competities, scholen, activiteiten stilletjes-aan opgestart en zo heeft de klaverjascommissie lang het vertrouwen gehad dat we in september weer verder konden en de lopende competitie af konden maken. Dat gaat hem echter niet meer worden; helaas. Neemt niet weg dat we, als die voorkeur er is, deze competitie kunnen afmaken wanneer er ‘groen licht’ wordt gegeven of dat er opnieuw wordt begonnen. Zover zijn we nog niet; eerst dat vermaledijde virus onder controle zien te krijgen. Er is in de ‘vóór-corona-periode’ echter wel het een en ander aan inkomsten  gegenereerd waar in 1e instantie een deel is afgedragen om de speeltuin weer op te kunnen bouwen. Nu kunnen we deze keer een financiële bijdrage leveren aan onze club zodat er noodzakelijke en gerichte aankopen gedaan kunnen worden zoals een magnetron, omdat de oude het heeft begeven en een warm-houd-kast voor de warme hap. Dit geeft ons zeer zeker het gevoel een waardig steentje bij te dragen in deze financieel lastige periode door jullie deelname aan de klaverjascompetitie.

Zoals gezegd, geduld is een schone zaak en zodra er enigszins zicht is op een vervolg van het klaverjassen zijn jullie de eersten die het horen.

 

Uw klaverjascommissie