We hebben een rooster gemaakt met negen gezellige klaverjasavonden. Je kunt de volgende data in je agenda noteren:

 • 2 oktober 2020
 • 23 oktober 2020
 • 20 november 2020
 • 11 december 2020
 • 15 januari 2021
 • 12 februari 2021
 • 12 maart 2021
 • 9 april 2021
 • 7 mei 2021

Om te kunnen klaverjassen moet iedereen zich wel aan de corona-regels houden die gelden bij onze club en vooral die gelden in de kantine. Op de pagina ‘Op bezoek bij ZVV Zaandijk’ kun je ze nalezen. Er is ook nog een aantal spelregels vanuit de eerder gehouden proefsessie, die speciaal gelden op de klaverjasavonden:

 • Bij binnenkomst krijg je, na de gebruikelijke ontsmettingsprocedure en registratie, een papiertje waarop vermeld staat aan welke tafel je de eerste ronde speelt. Graag direct aan die tafel plaatsnemen.
 • Tussen de rondes door zoveel mogelijk aan tafel blijven zitten.
 • Voor de drankjes hebben we iets ‘speciaals’ bedacht. We houden dat nog even geheim.
 • Er zijn nog een paar andere kleine puntjes, maar die vertellen we je op de avond zelf.

Het gaat er nu nog om dat het aantal besmettingen niet zodanig oploopt, dat we weer te maken krijgen met een ‘klaverjas-lockdown’. Laten we dat voorkomen met gezond verstand, zelfdiscipline en fingers crossed.

Tot vrijdag 2 oktober op onze eerste Zaandijker klaverjasavond!

De Klaverjascommissie