Het clubleven stagneert, maar de Werkersploeg gaat gewoon door…

Hoewel het clubleven momenteel min of meer beperkt is tot trainingsactiviteiten van diverse groepen en onderlinge (jeugd)wedstrijdjes blijft de MaandagWerkersploeg 100 % actief. Alles gaat gewoon door voor zo’n 15 tot 20 mannen, die zorgen voor onderhoud van de gebouwen, velden en groenvoorzieningen. De clubarchivaris was maandagochtend op bezoek bij deze ploeg. Dat doe ik overigens elke week, het is tenslotte mijn doelgroep. Nadat het koffiemomentje achter de rug was, overigens al jaren naar volle tevredenheid van de mannen verzorgd door Patricia Ploeg, volgde ik Piet Kaat en Jan Aafjes naar hun klus. Piet was bezig met zijn hobby ‘bijhouden der slootkant varia’ en Jan Aafjes als ‘onkruidbestrijder der tegelpaden’. De onderstaande foto’s, mooi voor het archief, laten deze noeste werkers zien ‘in action’.

Rob van den Bergh (clubarchivaris)