Op 3 november j.l. is ons oud lid Kees van Wijck overleden. Hij mocht slechts 63 jaar worden.

Kees werd in 1968 lid van ZVV Zaandijk en voetbalde met zijn vrienden uit de buurt van de Karl Marxstraat en Domela Nieuwenhuisstraat  in de elftallen van adspiranten en junioren.  Na deze jeugdperiode voetbalde Kees enkele jaren in de lagere elftallen, waaronder het 6e elftal. Toen Kees huisvader werd en een zoon kreeg die ook bij ZVV Zaandijk ging voetballen, is hij enkele jaren jeugdleider geweest. Daarna was hij veel op het Zaandijk-veld te zien met zijn vader Arie als supporters van het 1e elftal. Kees had veel vrienden bij onze club en was in alles en iedereen geïnteresseerd. Velen hebben hier goede herinneringen aan.

Namens al zijn Zaandijk-vrienden wensen wij zijn vrouw Lenneke, de kinderen Lisette en Robert en verdere familieleden alle sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

Op onderstaande foto staat Kees als leider staande rechts.