Op 27 november 2020 is Klaas Starreveld op 92-jarige leeftijd overleden. Klaas is vele jaren donateur geweest en was betrokken bij onze club als vrijwilliger. Wij kennen Klaas als een charmante, welbespraakte man, altijd humoristisch in zijn verhalen.

Als donateur bezocht hij regelmatig de wedstrijden op de velden. Hij kende veel clubmensen en zo werd hij gevraagd om in oud-Rooswijk, waar Klaas woonde, de lotto/toto-formulieren op te halen. Naderhand assisteerde hij in de ‘Lotoza-commissie’ bij het reken- en telwerk van de lotto/toto-formulieren op de donderdagavond.

Later trad Klaas toe tot het bestuur van Club 101, waar hij de financiële acties voor ZVV Zaandijk mede-organiseerde.  Ondertussen was Klaas na zijn pensionering ook actief in de  Maandagmiddagploeg. Behalve het werk aan de velden verzorgde Klaas wekelijks de koffie voor ‘zijn mannen’ in die ploeg. De laatste jaren zagen we Klaas steeds minder. Hij had nog wel regelmatig contacten met Zaandijkers over het reilen en zeilen in de club.

Nu zijn overlijden op hoge leeftijd toch nog onverwacht kwam, zullen wij Klaas blijven herinneren als een betrokken clubman, waarvoor wij hem veel dank brengen. Klaas Starreveld, rust zacht.

Op onderstaande foto laat Klaas een gewonnen prijs zien bij de  jaarlijkse bingo-middag voor de Maandagmiddag-werkers.