Opnieuw goed nieuws. Nadat wij eerder Christopher Manuputty als hoofddtrainer hebben weten te strikken, is Mo Kusadasi als assistent trainer voor onze herenselectie voor het nieuwe seizoen binnengehaald.
Met Manuputty en Kusadasi(klinkt al lekker) hebben we een  jong,  ambitieus en enthousiast trainersduo in huis. Mo (30 jaar) heeft al een mooie voetbalcarrière in het amateurvoetbal achter de rug, o.a. bij Hellas Sport, FC Volendam, ADO’20, OFC en ZTS. Momenteel is hij keeper bij Saenden. Hij wil zich nu vol storten op zijn trainersloopbaan en daarvoor heeft hij al flink wat diploma’s op zak. Hij woont in Zaandam met een prachtig jong gezin en heeft een leidinggevende functie bij de ABN Amro Bank. Mo zal zich bij ons hoofdzakelijk richten op het trainen en coachen van het 2e, ons beloftenteam, en de doorstroming van de jeugd naar de selectie.

Op dit moment hebben wij een aantal talentvolle lichtingen en onze volle aandacht gaat naar een goede begeleiding. Ook zullen Mo en Christopher onze jeugdtrainers hierbij ondersteunen en adviseren.
Bij het realiseren van onze voetbalambitie zullen zij onze andere kernthema’s, clubbinding en sportplezier, niet uit het oog verliezen.

 

Mo veel plezier en succes!!!