Op de website van Voetbal Varia staat in deel 9 van de rubriek “In de Schijnwerpers” de Werkersploeg van onze club centraal. 

 

Voetbal Varia

Voetbal Varia geeft aandacht aan de ontwikkelingen en activiteiten binnen alle afdelingen van de Zaanse voetbalverenigingen. Niet alleen door berichten van de clubs zelf extra te belichten, maar vooral door (activiteiten van) de clubs te bezoeken/benaderen en eventueel met trainers en/of bestuursleden bepaalde onderwerpen te bespreken. Ook biedt Voetbal Varia de mogelijkheid om jeugdtoernooien te zoeken of te promoten en binnenkort komt daar ook een overzicht met trainersvacatures bij.  

Niets willen missen over onder meer de diverse werkersploegen of activiteiten van de Zaanse voetbalclubs? Ga naar de website en schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia!