Zeer verheugd zijn wij om te mogen mededelen dat de huidige ‘Vrienden van Zaandijk’ ook de komende 4 (!) jaar onze prachtige club zullen steunen. Onze Heren- en Damesselectieteams zullen met trots het blauwwitte tenue met hun namen gaan dragen op weg naar nieuwe successen!

Wij zoeken nog een vierde Vriend. Dus denkt u een mooie aanvulling te zijn op de Vrienden, dan kunt u altijd contact opnemen met de Sponsorcommissie (sponsorcie@zvvzaandijk.nl of Ronald op 06-12311429).

 

Graag stellen we de Vrienden nog even aan u voor:

TenderSucces is al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van aanbestedingen. In elke branche, elke omvang en alle soorten procedures.

Tendersucces is partner in groei. Door samen aanbestedingen te winnen. Door het werven en selecteren van de beste specialisten voor uw interne tenderteam. Door het verzorgen van maatwerktrainingen en door pragmatische advisering bij juridische aanbestedingsvraagstukken.

Meer weten? Kijk op www.tendersucces.nl

 

De Bree Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van koopwoningen in Zaandam en de rest van de Zaanstreek. Ook voor professionele taxaties kunt u bij De Bree terecht.

Dus denkt u aan verhuizen of wilt u vrijblijvend de waarde van uw woning weten? Dan bent u bij De Bree Makelaardij aan het juiste adres. Op de Raadhuisstraat 17 te Koog aan de Zaan bent u van harte welkom om uw wensen te bespreken.

U kunt uiteraard ook alvast de website bezoeken: www.debreemakelaardij.nl

Al veel tevreden klanten zijn u voorgegaan, dus tot ziens bij de Bree Makelaardij!

 

DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Deze collectie biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp.

Bekijk de nieuwste collectie op: https://www.youtube.com/watch?v=BxSC8hn0K2Q&feature=emb_imp_woyt

DecoLegno heeft een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs,  die steeds aangepast worden aan de nieuwste trends.

Meer Inspiratie opdoen? Kijk dan op www.decolegno.nl