De afgelopen persconferentie maakte duidelijk dat er door de Regio Cup van de KNVB een streep gehaald kan worden. In de planning van de KNVB zou deze namelijk tot uiterlijk 25 juni gespeeld kunnen worden (laatste speelweekend). Het was helaas te verwachten, maar het is niet anders.

Volgens het Openingsplan van de Rijksoverheid zijn wedstrijden tegen andere teams  -als de cijfers dat toelaten- pas weer mogelijk vanaf 7 juli. Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen op de voet blijven volgen. Uit de persconferentie, op hoofdlijnen en onder de bekende voorwaarden en onzekerheden, een aantal data die relevant (kunnen) zijn voor ons amateurvoetbal:

  • 28 april: Buitenterrassen open voor de horeca. Onbekend of dat ook voor ons eigen gloednieuwe sfeervolle buitenterras gaat gelden, maar dat laten we uiteraard aan jullie weten.
  • 11 mei: Buiten sporten verruimen
  • 26 mei: Verruimen voorwaarden voor sporten binnen en buiten
  • 16 juni: Openen overige horecagelegenheden
  • 7 juli: Binnen en buiten sporten toegestaan -zowel trainingen als wedstrijden- voor senioren en jeugd

Wat gaan wij vanuit de vereniging de komende maanden organiseren als er weer iets kan? Uiteraard zoveel als mogelijk onderlinge wedstrijden voor jeugd en senioren en daarnaast nog diverse andere activiteiten voor jong en oud. We zullen je informeren zodra we de kans krijgen om iets daadwerkelijk te organiseren. En heb je zelf een idee, laat het ons weten!

 

Een ouderwets Zaandijkfeest

Oh, wat verlangen we weer naar een heerlijk ouderwets clubfeest. We hebben nog de nodige hobbels te nemen en het virus is nog niet verslagen. Maar het lonkende perspectief om juist dit achter ons te laten, elkaar weer te kunnen zien en te spreken, blijft ons motiveren en enthousiasmeren.

Een ding is zeker, dat feest gaat er ‘normaal’ komen!

Namens het bestuur, Bart Glandorff