De periode waarin onze natuurgrasvelden toe zijn aan extra of groot onderhoud breekt weer aan. Dit heeft gevolgen voor de trainingen en onderlinge wedstrijden.

Dit jaar is het B-veld toe aan een grote onderhoudsbeurt. In de week van 26 april zullen de vaste doelen worden verwijderd en vanaf 3 mei is het veld omgeploegd. Tot 3 mei kan er dus nog wel getraind worden. Wedstrijden met grote doelen kunnen echter niet. Vanaf 3 mei (tot een nader te bepalen datum) kan er niet meer getraind en gevoetbald worden op het B-veld.

Met uitzondering van een paar data zullen de andere velden tijdens de zomermaanden ‘open’ blijven voor trainingen en wedstrijden. De uitzondering geldt voor het C-veld en trainingsveld, want in die velden wordt een vaste beregeningsinstallatie aangebracht. Je wordt over de data ingelicht, zodra deze bekend zijn.

Namens de stichting Beheer Sportpark Schanszicht, Marten van der Laan