Afgelopen donderdag hebben wij Franklin Meijerhoven en Glenn van Handenhove, onze hoofd- en assistent trainer van de herenselectie tijdens hun laatste training uitgezwaaid. Een groots afscheid in de kantine aan het begin van volgend seizoen zal nog volgen.

Als club zijn wij uitermate tevreden wat de mannen onder toch niet altijd de makkelijkste omstandigheden met enthousiasme hebben neergezet. Stabiel gepresteerd met misschien als hoogtepunt het kampioenschap van het 2e in 2018. Met alle coronahobbels het afgelopen seizoen een mooie aanzet gegeven voor het inpassen van onze eigen jeugd. Er ligt nu voor ons in ieder geval een prachtige basis om hierop door te pakken.

Franklin en Glenn bedankt voor alles!!

Ook als persoon waren/zijn jullie graag gezien en wij hopen daarom jullie nog regelmatig op ons prachtige complex te zien. Veel succes bij een eventuele vervolgstap in het voetbal en vooral veel geluk in de toekomst voor jullie en jullie gezin.

Namens de gehele club,
Bart Glandorff
Voorzitter