Wat een gek jaar laten we achter ons. Corona heeft een groot deel van dit seizoen geteisterd. Toch kon er, door de inzet van de vele vrijwilligers, nog veel georganiseerd worden. De trainingen van de jeugd gingen gewoon door, vriendjes mochten meetrainen, onderlinge wedstrijden werden gespeeld en in de afgelopen weken hebben wij het seizoen nog kunnen afsluiten met de Regio Cup van de KNVB. En op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om in de zomervakantie een aantal clinics te organiseren.

Natuurlijk kijken we alvast vooruit naar het voetbalseizoen 2021-2022. Wij zijn op dit moment druk bezig om alle voorbereidingen te treffen en het trainingsschema in elkaar te zetten. De trainingsgroepen worden per leeftijdscategorie ingedeeld. Veel kinderen zullen in een hogere categorie gaan spelen. Heb je dit seizoen bijvoorbeeld in de O11 gespeeld, dan speel je volgend seizoen in de O12. Zodra het trainingsschema klaar is, zullen wij deze op de website publiceren.

In de week van 16 augustus starten alle kinderen met het trainen in de trainingsgroepen.
De teamindelingen worden later pas bekend gemaakt.

 

In de vakantie is het tijd om heerlijk uit te rusten en op te laden voor een nieuw seizoen vol met mooie voetbalmomenten. Wij hopen iedereen in de week van 16 augustus weer te kunnen ontmoeten. Met de huidige versoepelingen gaan we ervan uit dat ook alle ouders weer welkom zijn op ons complex. Wij zien hier erg naar uit!

Voor nu wensen wij iedereen alvast een fijne vakantie!
Patrick (Jeugdbestuur) en Sven (VTC)

NB Houd de website goed in de gaten. Hierop zal het trainingsschema, de trainingsgroepen en andere belangrijke zaken omtrent de opstart van het nieuwe seizoen gecommuniceerd gaan worden.