We vinden het heel jammer te moeten melden dat Sven Willems zijn functie als voorzitter van de Voetbaltechnische Commissie (VTC) per de start van het nieuwe seizoen neerlegt. Sven heeft deze functie een halfjaar terug opgepakt na jarenlang in het Jeugdbestuur actief te zijn geweest.

Recent is hij gestart met een nieuwe baan en daarbij ondervonden dat het combineren hiervan met een bestuursfunctie bij ZVV Zaandijk niet meer mogelijk is. Hoe jammer ook, begrijpen wij zijn keuze. Wij zijn heel blij dat Sven de zaken voor de opstart van het nieuwe seizoen nog voor zijn rekening heeft genomen.

Wij willen Sven bedanken alle jaren waarin hij ‘hart en ziel’ in onze club heeft gestoken en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan.

De functie van Sven wordt voorlopig waargenomen door onze voorzitter Bart Glandorff en wij gaan op zoek naar een nieuwe voorzitter VTC (nu ook wel “Technisch Hart” genaamd). In eerste instantie zoeken wij een kwartiermaker die ons voetbaltechnische beleid het komende jaar in samenwerking met de leden van het “Technisch Hart” gaat herijken en invoeren.  Wij denken aan iemand met bestuurlijke kwaliteiten en die op niveau heeft gevoetbald e/o getraind. Aanmeldingen zijn van harte welkom.

Namens het bestuur, Bart Glandorff (voorzitter)
06-30814411