Het is gelukkig weer ouderwets gezellig op ons mooie complex! De competities zijn weer gestart en dat willen we vieren. Daarom starten we dit jaar het seizoen waarmee we normaal gesproken het seizoen afsluiten: Ouder/kind voetballen en BBQ! Gezellig met alle jeugdleden, ouders/verzorgers en de vrijwilligers op onze welbekende traditionele wijze het seizoen openen.

Op zaterdag 4 september zijn alle jeugdleden en familie van harte welkom vanaf 16.30 uur op ons complex. Om 17.00 uur zullen de eerste groepen starten met het ouder/kind voetballen. Ondertussen steken we de bbq aan en is er tijd om samen te proosten op het nieuwe seizoen. Tevens zullen we op deze dag de jeugdtrainers aan u voorstellen en volgt de prijsuitreiking van de petjes actie.

Ook dit jaar wordt er weer een kleine bijdrage in de kosten gevraagd:

  • Jeugdleden: gratis
  • Broertjes/zusjes van jeugdleden: 5 euro
  • Ouders/verzorgers en vrijwilligers: 7,50.

    Inschrijven kan via onderstaande link. We hopen op een grote opkomst en een gezellige middag!

    AANMELDEN KLIK HIER

    Hartelijke groet vanuit het jeugdbestuur.