Ambassadeur Louis van Gaal geeft startschot AH spaaractie ‘Voetbalpassie’

Albert Heijn en de KNVB lanceerden samen met bondscoach Louis van Gaal ‘Voetbalpassie’, een digitaal spaarprogramma waarmee klanten vanaf 13 september Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren. De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de club van jouw keuze, natuurlijk ZVV Zaandijk.

Voetbalpassie is een digitaal spaarprogramma, gekoppeld aan de app van Albert Heijn. In de app kunnen klanten van Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen en makkelijk toewijzen aan elke lokale voetbalclub naar keuze. De punten zitten op meer dan 1.500 deelnemende producten, waaronder al het fruit en vers afgebakken brood van Albert Heijn, diverse AH-huismerken en verschillende grote A-merken. Elke bestede euro aan een deelnemend product levert één punt op. Met tien punten hebben klanten een volle spaarkaart, waarmee zij een amateurclub naar keuze kunnen sponsoren met één euro.

Kijk het introductiefilmpje op: https://nieuws.ah.nl/ambassadeur-louis-van-gaal-geeft-startschot-voetbalpassie-op-zijn-oude-jeugdclub-sv-de-meer/