Vanaf zaterdag 25 september a.s. worden de coronamaatregelen verder versoepeld. De 1,5 meter afstand wordt losgelaten en je kunt op en rond de velden van ons complex, in de kleedkamers en op het terras ‘vrij’ rondlopen.

Voor de kantine geldt een beperking!

Je mag bij ons in de kantine plaatsnemen als je in het bezit bent van een coronabewijs. Op het terras is zo’n bewijs niet nodig. Het bewijs geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Als je geen bewijs hebt of het coronabewijs niet wilt of kunt tonen dan ben je nog steeds van harte welkom op ons complex, maar willen we je vragen de kantine en de toiletten niet te gebruiken.

Controleverplichting

ZVV Zaandijk is verplicht te controleren–net als de horeca- op het in het bezit hebben van een coronabewijs. Als we dit niet doen lopen we het risico op een boete en mogelijk zelfs sluiting van onze faciliteiten. Dus als je gebruik wilt maken van de kantine neem dan je coronabewijs en een legitimatie mee en toon deze als hierom gevraagd wordt.
Bij andere clubs zullen dergelijke regels ook van toepassing zijn. Neem dus ook bij uitwedstrijden je coronatoegangsbewijs en je legitimatie mee als je de kantine wilt betreden.

Zoals eerder vragen wij wederom je verantwoordelijkheid te nemen en het bovenstaande te volgen. Voor jezelf, de veiligheid van de mensen in je omgeving en het uitvoerbaar en aangenaam houden voor onze vrijwilligers. Wij hopen dat dit de laatste stap is naar een volledige normale situatie.

Op een mooi voetbalseizoen!!!

Het Hoofdbestuur