Wij zijn nog op zoek naar een leider/leiders om ons nieuwe 3e rondom de wedstrijden op zondag te begeleiden. Het 3e is onderdeel van de herenselectie en wordt gelijktijdig met het 2e getraind door Mo Kusadasi. Omdat de wedstrijden van het 2e en 3e elkaar regelmatig overlappen kan Mo niet tegelijkertijd beide teams begeleiden.

In de selectie is dusdanig veel concurrentie dat de spelers van het 3e door kunnen stromen naar het 2e of 1e. Dus het begeleiden van dit team is een leuke en ambitieuze klus. Het team bestaat uit jonge spelers die net uit de jeugd komen en oudere meer ervaren spelers.

Idealiter zouden wij twee ervaren oud selectiespelers vast voor de groep willen hebben. Een roulatiesysteem met mensen met een andere achtergrond is echter ook mogelijk. Dus om en om een wedstrijd begeleiden. De leider(s) werken nauw samen met onze selectietrainers Mo en Christopher Manuputty, .

Mocht je interesse hebben om vast, eventueel met een vriend, leider te worden of roulerend het 3e te begeleiden, meld je dan bij de voorzitter van de Seniorencommissie: Bas de Goede, 06-2888 5334.