Ja hoor, daar zijn ze weer!

Zaterdag 18 december wordt het weer een doldwaze online avond met de Kerstbingo Loterij van ZVV Zaandijk. Tijdens deze avond zullen de twee presentatoren Sven en Robert weer prachtige prijzen gaan verloten. Een loterij met een live trekking vanuit Studio Buur&Buur en interactief te volgen via verschillende social media kanalen. Alternatief, maar wel met vertrouwde kenmerken!

De te winnen prijzen zijn weer als vanouds, met opnieuw als absoluut hoogtepunt: de LED TV.

We trappen af met de ‘Sportronde’ voor de jeugd (tot ongeveer 14 jaar) en daarna voor volwassenen, gevolgd door de ‘Gadget-ronde’ in dezelfde volgorde. Voor beide trekkingen heb je maar 1 lot nodig of als je je kansen wilt vergroten natuurlijk meerdere loten. Voor de jeugd en volwassen zijn er verschillende loten en prijzen en er zijn gescheiden trekkingen. Houd hier rekening mee bij de aankoop van je loten voor deze rondes!Het absolute hoogtepunt van de avond is natuurlijk de ‘Finaleronde’ waar de LED TV en andere mooie prijzen eruit gaan.

Een lot voor de Sport- en Gadget-ronde kost € 5,- voor de trekkingen voor de jeugd (Jeugdlot), en € 5,- voor de trekkingen voor de volwassenen (Seniorenlot). Het Bonuslot voor de Finaleronde kost € 3,50. Let wel, je kunt alleen aan de Finaleronde meedoen als je met loten ook aan de eerste rondes hebt meegedaan. 

Gewonnen prijzen kunnen op zondag 19 december tussen 11.00 en 12.00 uur gezellig afgehaald worden.

 

Ga snel naar ‘Loten Bestellen’,
koop een of meerdere loten,
kies je favoriete lotnummer(s) en
maak kans op een van de vele mooie prijzen
en de hoofdprijs: de LED TV!