Zaandijkers,

We hebben met zijn allen een intensieve eerste jeugdseizoenshelft achter de rug met vier kampioenen in de jeugd. Dat komt door jullie tomeloze inzet. Wat ik mooi vind aan jullie is dat we allemaal voor ogen hebben de jeugd te laten genieten van het mooiste spelletje ter wereld: voetballen. Op het moment dat uit Den Haag het bericht kwam dat we na 17.00 uur niet meer op het complex mochten, ontplofte de trainers-app en zochten we allemaal naar een creatieve manier om toch maar bezig te kunnen blijven. Velen zetten hun werkschema om of zorgden voor een andere oplossing. Wat ik voelde?: TROTS!

Maar nu is het toch echt even tijd voor wat rust. Vanuit het JB en de VTC is besloten dat we van 27 december t/m 9 januari geen jeugdvoetbalactiviteiten willen zien op het complex. Op 25 en 26 december zal het complex sowieso zijn gesloten. Ook is dit het geval van 31 december t/m zondag 2 januari.

Geniet van jullie welverdiende rust met gezin, familie en vrienden en kom vanaf 10 januari weer met volle energie terug op ons sportpark Schanszicht.

Ik wens iedereen heerlijke feestdagen en een fijne optimistische jaarwisseling!

Patrick Leering