Bij ZVV Zaandijk hebben wij een prachtige en veel bezochte website en gebruiken wij aantal social-media kanalen.  Vrijwilligers zijn enthousiast bezig met het beheer en plaatsen van content binnen kaders die wij in ons communicatiebeleid hebben beschreven. 

Ondanks de grote inzet zijn wij van mening dat wij onze vereniging nog meer, beter en slimmer ‘in de markt kunnen zetten’ en profileren. Ook de toenemende digitalisering vraagt om professionalisering van ons beleid en inbedding van de portefeuille Marketing & Communicatie.
Om dit proces op te zetten en te leiden zoeken wij per direct een Coördinator Marketing & Communicatie (bij voorkeur twee) met kennis en ervaring op dit gebied vanuit het werkleven .

Je opdracht

  • Het professionaliseren en beschrijven van het beleid, waarin onder meer tot uiting komt wie en wat wij willen zijn om het optimale ‘marketingpotentieel’ te realiseren.
  • Het beleid dient bij de grootte van onze vereniging te passen en beheersbaar te zijn.
  • Het opzetten, borgen en leiden van een team/commissie Marketing & Communicatie.

Bij de uitvoering trek je tevens nauw met andere commissies op en doorbreek je waar nodig bestaande ‘muurtjes’.

Je team/commissie
We zien een team voor ons dat bestaat uit:

  • Coördinator (bij voorkeur 2)
  • Technische beheerders (minimaal 2)
  • Contentbeheerders (minimaal 2)

Formeel opereer je onder de Secretaris van de vereniging die verantwoordelijk is voor de portefeuille Communicatie, en waarmee je regelmatig afstemt en evalueert.

Heb je interesse? Meld je aan bij onze secretaris Karen van Dijk: karen.van.dijk@zvvzaandijk.nl