Je hebt het vast in de media gehoord of gelezen: record na record wordt gebroken. Helaas geen sportrecords maar records aantal coronabesmettingen. De samenleving en het bedrijfsleven hebben het er behoorlijk lastig mee. En het moge duidelijk zijn: ook ZVV Zaandijk heeft er last van, met als gevolg incomplete teams, misschien afgelaste trainingen en wedstrijden en ook krapte in de bemensing van de kantinediensten.

Met kunst en vliegwerk proberen we de kantine soepel te laten draaien. Maar het kan voorkomen dat we niet de service kunnen bieden -aan de bar en de snackcorner- die je van ons gewend bent. We vragen daarvoor je begrip en geduld.

Overigens gelden de horecaregels ook nog steeds voor bezoek aan onze kantine:

  • een geldig coronatoegangsbewijs
  • 1,5 meter afstand houden
  • mondkapje op

En heb je klachten, blijf thuis en laat je testen.