Beste allemaal,

Het is weer november en zo langzamerhand neemt de Kerstbingoloterij-koorts toe. Links en rechts wordt er al geïnformeerd naar de datum en in welke vorm jullie dit jaar aan de uitzonderlijke prijzen kunnen komen.

Na jarenlang de ballen hebben te kunnen laten rollen in de kantine, waren we de laatste twee jaar genoodzaakt de Kerstbingo om te dopen in een Kerst(bingo)loterij, die vanuit huis gevolgd werd. Een leuk alternatief in bijzondere tijden. Wat wij hebben geleerd van deze nieuwe vorm is dat we een veel groter Zaandijk publiek (en daarmee meer inkomsten voor de club) hebben kunnen bereiken en daarom willen we dit jaar een combinatie gaan maken. Het beste van twee werelden, zogezegd.

We houden vast aan de loterij, echter de trekking zal live verzorgd worden vanuit de kantine. Je kunt daar als publiek natuurlijk bij aanwezig zijn voor een drankje, een happie en een praatje. Net als in de ouwe Kerstbingo-tijden. We bieden echter ook de mogelijkheid om de trekking vanuit huis via een livestream te volgen, zodat je toch mee kunt doen als je er niet bij kunt zijn en mee te dingen naar de mooie prijzen.

Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 17 december 2022.

Om ook kinderen de mogelijkheid te bieden de trekking vanuit de kantine te kunnen beleven, zullen we de kinderronde (voor kinderen t/m 14 jaar ongeveer) eerst afmaken en daarna de volwassen ronde en de grote finale te starten.
De planning:

  • 19.00: Zaal open
  • 19.30: Trekking Jeugd ronde
  • 20.30: Trekking Volwassen ronde
  • 21.30: Trekking Finale ronde

Voor de aanwezigen in de kantine zijn er mooie extra prijzen te winnen!

Ondanks dat de kantine gewoon open is dit seizoen, is ook het lopende seizoen verre van normaal. Door de energiecrisis, tezamen met andere crises, rijzen de kosten voor ZVV Zaandijk de pan uit. Dus koop een lootje extra als dat mogelijk is😉…

Alvast bedankt voor jullie steun en wij hopen op een volle kantine!

Team Kerstbingoloterij

NB Over de verkoop van loten volgt binnenkort meer nieuws. Hou dus de website en onze socials in de gaten.