We kijken met een glimlach en een sportief gevoel terug op de eerste helft van dit seizoen. Het aantal jeugdleden groeide gestaag binnen alle leeftijdsgroepen. De Poema’s zijn gegroeid naar 2 teams. Waar we begonnen zijn met 2 teams J009 zijn dit nu 3 teams geworden. De Jo11 zijn nu met twee teams aan het voetballen. En we zijn dit seizoen begonnen met 2 teams J013 en dit zijn nu 3 teams. En ook de J016 jongt aan.
In ronde twee zijn kampioen geworden: Jo11 -1 , Jo11-2, Jo16-1 en Jo19. Aan de spelers en zeker ook aan de trainers en leiders: de hartelijke felicitaties.

Al met al positieve berichten over ons jeugdvoetbal bij ZVV Zaandijk.

Deze groei betekent ook nieuwe uitdagingen. De harde kern aan trainers doet een paar stappen extra om alles draaiende te houden, maar we hebben meer uren nodig van ouders en jeugd zelf.
Hieronder vindt u waar de hulp nodig is:

Bij J008 is er nog hulp gewenst bij de trainingen. Bij Jo13 gaan twee trainers weg en is aanvulling nodig van hulptrainers. Bij Jo16 zouden we nog 3 hulptrainers kunnen gebruiken. Deze hulp is echt nodig! Alleen zo kunnen we blijven verkondigen dat bij ZVV Zaandijk alle teams ertoe doen. Wanneer trainers, leiders en materiaal op orde is, creëren wij kampioenen. U kunt zich aanmelden bij Patrick Leering (patrick.leerling@zvvzaandijk.nl).

We zien elkaar zeker weer snel op en rond de velden van ons sportpark: 7 januari tijdens het Oliebollentoernooi en op 9 januari starten de trainingen weer.

Namens het Jeugdbestuur wens ik iedereen een gezond en sportief 2023.