Voor de tweede keer in successie kunnen jonge en oudere Zaandijkers (m/v) tijdens ‘De 1000 van Zaandijk’ hardlopend over 1000 meter Lagedijk, tussen gemaal ‘t Leven en molen De Bleeke Dood.

Dit jaar vindt het unieke prestatieve en recreatieve hardloopevenement plaats op zaterdag 6 mei, tussen 14.00 en 15.00 uur. De organisatie is weer in sportieve en deskundige handen van Atletiekvereniging Zaanland en Zaandijk Leeft!

Het startschot bij de Herderskindstraat klinkt voor alle deelnemers –de wedstrijdatleten voorop- om exact 14.20 uur. De finish(klok) is ter hoogte van het Schoolpad. De deelname is GRATIS. Je kunt je op 6 mei inschrijven nabij de startlocatie op het schoolplein van basisschool De Werf vanaf 13.30 uur. Je krijgt dan een rugnummer (incl. veiligheidsspelden). We verwachten veel deelnemers, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Voor meer informatie: www.zaandijkleeft.nl