Op maandag 15 mei aanstaande zal om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden.

Aanmelding

Om één en ander zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen wij je verzoeken om je via onderstaande link aan te melden:

zvvzaandijk.nl/alv

Om je lidmaatschap te kunnen controleren verzoeken wij je gegevens in te vullen die ook bij ons in de ledenadministratie bekend zijn.

Je kan je ook op 15 mei voorafgaand de vergadering aanmelden, alleen heb je dan geen gelegenheid gehad om de stukken vooraf door te nemen en al vragen te stellen. Aanmelding vooraf hebben wij daarom het liefst, want dat betekent dat wij sneller door de agenda kunnen. Je kunt je tot en met 7 mei aanstaande digitaal aanmelden.

Vervolgtraject

Op 8 mei worden de stukken behorende bij de agendapunten al per mail aan de aangemelden voor de ALV toegestuurd. Tot en met 10 mei hebben zij de gelegenheid om per agendapunt al vragen stellen. Voor het stellen van vragen wordt ook een digitaal portaal ter beschikking gesteld.Het Hoofdbestuur zal proberen om de vragen al zoveel mogelijk schriftelijk te beantwoorden. Op 14 mei worden alle gestelde vragen en de antwoorden naar alle aangemelden toegestuurd.

Het bestuur