Beste bezoeker van ZVV Zaandijk,

Jouw team speelt een wedstrijd op ons mooie sportpark Schanszicht t.o. de Zaanse Schans in de Zaanstreek en we heten je van harte welkom. Helaas zijn ook wij nog steeds genoodzaakt maatregelen te treffen naar aanleiding van de nieuwste maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen. Uiteraard rekenen wij ook op jouw medewerking.

Dit betekent voor je bezoek aan ons complex vanaf zaterdag 6 november:

  • Onze kleedkamers zijn gesloten voor spelers van alle seniorenteams en personen die niet in functie zijn. Dit betekent omgekleed naar de wedstrijd komen en thuis douchen.
  • Onze kantine en terras zijn niet meer beschikbaar als horecafaciliteit. Meubilair wordt verwijderd. Zo mogelijk komt er een afhaalloket.
  • Dringende advies is om de 1,5 meter en de basis hygiëneregels te respecteren.
  • Heb je klachten: blijf thuis, ook als je gevaccineerd bent!

ZVV Zaandijk is verplicht te controleren–net als de horeca- op het in het bezit hebben van een coronatoegangsbewijs. Als we dit niet doen, dan lopen we het risico op een boete en mogelijk zelfs sluiting van onze faciliteiten. Dus als je gebruik wilt maken van het toilet in de kantine of om (zo mogelijk) een hapje of drankje af te halen, neem dan je coronatoegangsbewijs en een legitimatie mee en toon deze als hierom gevraagd wordt.