Wij zijn al meer dan 100 jaar een begrip in Zaandijk. Bij ons gaan presteren en plezier echt hand in hand. Wij vinden het erg belangrijk dat zowel de spelers als de ouders zich thuis voelen op ons sportpark.

Elk lid vanaf O8 traint twee maal per week. Van trainingen word je beter en dus vinden wij het belangrijk om dit minimaal twee keer per week te doen. We hebben veel trainers met een trainersdiploma, die met veel enthousiasme voor de groep staan. Al onze trainers bieden wij een KNVB trainerscursus aan.

Naast het voetballen en trainen zijn er nog veel meer activiteiten voor jeugd (en ouders). Hiermee houden we, ook buiten het voetbal om, een hechte band met elkaar. Zo is er aan het einde van het  seizoen een jeugdkamp voor de O8 t/m O11 pupillen. Dit is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij het hele weekend leuke activiteiten georganiseerd worden. Er wordt dan een nachtje geslapen in een tent. Verder zijn er de Sinterklaasactiviteiten, een Kerstbingo, het Oliebollentoernooi en een einde-seizoen-afsluiting in de vorm van een toernooi voor ouders en kinderen met een overheerlijke barbecue.

Kortom, ZVV Zaandijk is een sportieve en gezellige club. Dus kom eens een kijkje nemen op de zaterdag en ervaar zelf de manier waarop wij het jeugdvoetbal beleven.

Kleutervoetbal!

Bij ZVV Zaandijk is het mogelijk om op je vierde al te beginnen met voetballen, je begint met trainen bij de mini pupillen.

Lees meer

Pupillen

Bij het pupillenvoetbal draait het om het vergroten van het spelplezier. Voor de pupillen Onder 7-8 en 9 vinden wij het belangrijk dat zij spelenderwijs het voetbalspel (leren) ontdekken. Dit betekent dat ons voetbalaanbod erop gericht is om iedere pupil zoveel mogelijk optimaal spelplezier en ontwikkeling te bieden in een prettige omgeving. Door op kleine velden en in kleine teams te spelen komen zij vaker aan de bal en gaan ze meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Het spelen op een klein veld sluit goed aan op de belevingswereld.

Vanaf de O10 en O11 pupillen richten de trainingen zich meer en meer op samenwerken en zijn doelgericht.

Een keer meetrainen?  KLIK HIER!

Zaterdag= wedstrijddag!

Junioren

Wanneer kinderen 13-14 jaar worden zijn ze niet langer pupil, maar worden ze junior. Ook deze leeftijdsgroepen (t/m O19) zijn ruim vertegenwoordigd bij ZVV Zaandijk. Alle teams hebben een eigen trainer, er wordt twee keer per week getraind en wekelijks staat er een wedstrijd op het programma.

Dus vind jij voetballen leuk? Neem dan contact op met de coördinator van de betreffende groep voor een gratis proeftraining. Een keer meetrainen? Klik dan hier 

Train mee!

Wil je een keer meetrainen met je eigen leeftijdsgenoten of met je vrienden, kijk dan op het trainingsschema wanneer je bij ons terecht kan.

Lees meer
  • Ambitie
    Wij zetten ons ervoor in dat elk kind, op eigen niveau, een ontwikkeling doormaakt op voetbalgebied.
  • Plezier op het veld
    Daar zorgen we samen voor!
  • Gezond bewegen
    Wij stimuleren kinderen om te sporten, omdat sporten voor iedereen gezond is.

Pupil v/d week

Bij ZVV Zaandijk is het traditie dat een ‘Pupil van de Week’ op zondag aanwezig is bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

De Pupil van de Week krijgt een VIP-behandeling van de spelers en begeleiders van onze ‘hoofdmacht’. De pupil loopt warm met de reservespelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Vanuit de dug-out volgt de pupil de wedstrijd. In de pauze krijgt de Pupil van de Week een drankje en een patatje.

Handig!