Voor wie wanneer

Senioren en junioren (O14 of ouder) moeten een verzoek tot overschrijving indienen bij de KNVB vóór 15 juni 23:59 uur. De overschrijvingsprocedure is vanaf 2016 volledig digitaal.

Overschrijven naar ZVV Zaandijk

Een speler meldt zich aan als lid via het Inschrijfformulier van ZVV Zaandijk. Zie info bij ‘Lid worden‘. Hiermee verklaart de speler officieel zich te hebben aangemeld bij onze club. De Ledenadministratie van ZVV Zaandijk houdt dit inschrijfformulier in haar bezit.
De Ledenadministratie registreert de speler als ‘Zaandijker’ bij de KNVB. De oude vereniging krijgt automatisch een overschrijvingsbericht van de KNVB. Na ‘akkoord’ van de oude vereniging wordt de overschrijving verwerkt.

Overschrijven naar andere vereniging

De procedure is vergelijkbaar met bovenstaande.

Blokkade overschrijving

ZVV Zaandijk kan een ontvangen overschrijvingsbericht blokkeren. De betrokken speler mag dan niet voetballen bij zijn/haar nieuwe vereniging. Dit kan als de speler een betalingsachterstand (contributie of opgelegde boetes) heeft bij onze vereniging. Als de kwestie is opgelost, verwijderen we de blokkade. De speler mag dan voetballen bij de nieuwe vereniging.

Het voorgaande geldt natuurlijk ook andersom: als de oude vereniging van een nieuw lid de overschrijving blokkeert, dan kan de betreffende speler pas voetballen bij onze vereniging als de blokkade is opgeheven.