Voetbal vragen

Kan ik een keer meetrainen met een team?

Ja, ZVV Zaandijk is een open vereniging waar iedereen welkom is! Als je een keer mee wilt trainen, neem dan contact op met de desbetreffende coördinator.

Waarom staan er geen uitslagen bij de JO8 t/m JO10?

De KNVB heeft er voor gekozen om in de competities van JO8 t/m de JO10 de uitslagen niet te publiceren, omdat voor deze doelgroep alleen het speelplezier telt.

Overige vragen

Kan ik als vrijwilliger de vereniging helpen?

Ja, ZVV Zaandijk is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Van trainers tot scheidsrechters en van frituurkok tot commissielid. We kunnen iedereen gebruiken. Lees hier meer informatie over vrijwilligers!

Hoe moet ik mijn contributie betalen?

De vereniging werkt met een jaarlijkse automatische incasso. Als je anders wilt betalen, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Vrijwilligersdienst

Geldt de vervangende vrijwilligersdienst voor mijn beide voetballende zoons van 8 en 10 jaar?

Nee, bij meerdere voetballende kinderen jonger dan 16 jaar draait de ouder maximaal 9 uur vervangende dienst.

Er is aan mij een kantinedienst toegewezen op een dag dat ik moet werken. Moet ik dan zelf zorgen voor een vervanger?

Ja, je bent altijd zelf verantwoordelijk voor een vervanger, ook als een dienst is toegewezen. Het beste is natuurlijk om zelf een dienst te kiezen op een voor jou geschikte dag en tijdstip via de Voetbal.nl app.

Ik krijg de Voetbal.nl app niet aan de praat. Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Mogelijk gebruik je een verkeerd e-mailadres. Je moet namelijk het adres gebruiken dat is geregistreerd in onze Ledenadministratie. Vergeten? Neem contact op met de Ledenadministratie.