ZVV Zaandijk heeft vier bedrijven bereid gevonden om als ‘Vrienden van Zaandijk’ onze club te steunen. Onderstaand een overzicht van bedrijvigheid van onze hoofdsponsors:

M&T Techniek

M&T Techniek B.V. is een jong en ambitieus elektrotechnisch aannemersbedrijf die zich bezig houdt met alle voorkomende werkzaamheden bij de aanleg en onderhoud van elektriciteitsnetten in de Laag- en Hoogspanning.
M&T Techniek B.V. (www.mt-techniek.nl) heeft sinds de start op 1 januari 2018 bewezen een betrouwbare partner te zijn voor al onze opdrachtgevers.

DE BREE MAKELAARDIJ

Wij zijn vereerd jullie  ‘Vriend van Zaandijk’ te mogen zijn!
De Bree Makelaardij is een jong NVM-kantoor dat u op een actieve en professionele manier helpt met de verkoop van uw woning, maar ook zeer capabel is op het gebied van het aankopen van uw woning en het opstellen van gevalideerde taxatierapporten.
Met passie voor dit vak zetten wij ons maximaal in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.
Denkt u aan verhuizen? Of wilt u vrijblijvend de waarde van uw woning weten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op de Raadhuisstraat 17 te Koog aan de Zaan bent u van harte welkom om uw wensen te bespreken.
Al veel tevreden klanten zijn u voorgegaan! Wordt u ons volgende succesverhaal?
Tot ziens bij de Bree Makelaardij!

DECOLEGNO

DecoLegno biedt een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend plaatmateriaal van het italiaanse merk Cleaf.  Van dit plaatmateriaal ontwerpen architecten interieurs op maat en bouwen interieurbouwers keukens, kasten, hotelkamers etc.  DecoLegno heeft een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs,  die steeds aangepast worden aan de nieuwste trends.  In de DecoLegno showroom te Wormerveer bent u welkom om te bepalen welke varianten er voor u nieuwe maatinterieur gaat passen.

TENDERSUCCES

Als u aanbestedingen wilt winnen,dan schakelt u de hulp in van de aanbestedingsspecialisten van TenderSucces. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven uit alle branches die succesvol mee willen dingen naar overheidsopdrachten. Van kleine onderhandse aanbestedingen tot internationale tenders: onze hitrate ligt al jaren boven de 50%. Onze diensten bestaan uit: het zoeken naar interessante opdrachten met TenderSearch, hands-on ondersteuning met TenderSupport, succesvoller worden met TenderTraining en juridisch advies met TenderConsult.