Met en voor elkaar!

Vrijwilligers zijn voor elke vereniging onmisbaar. Onze club is gezegend met een grote groep vrouwen en mannen met hart voor de clubDit maakt ZVV Zaandijk mede uniek en door hun inzet is alles prima geregeld. Iedereen draagt haar/zijn steentje bij. Trainers, leiders, scheidsrechters, kantinepersoneel, wasvrouw/-man, bestuurs- en commissieleden etc..
En dan is daar nog de maandagmiddagploeg die met circa 30 man/vrouw ons complex fantastisch onderhoudt. 

Wij kunnen altijd nog vrijwilligers gebruiken. Voor een vaste klus of om af en toe hulp te bieden. Heb je interesse, meld je dan aan via het formulier. 

Vrijwilligersdienst

Onze vereniging vindt (besluit van de ledenvergadering) dat ieder lid iets moet doen voor de vereniging. Er is besloten dat ieder spelend lid minimaal 90 vrijwilligerspunten moet behalen door per seizoen 9 uren vrijwilligersdienst te draaien. Alle leden van 16 jaar en ouder doen dit zelf en voor leden jonger dan 16 jaar zullen de ouders/verzorgers deze voor hun rekening nemen.

Er zijn twee vrijwilligersdiensten: de terrein- en kantinedienst. Via de Voetbal.nl app is het mogelijk om zelf een keuze te maken en een dienst in te roosteren.

Lees verder bij Terreindienst en Kantinedienst.

Klik hier voor de regeling ‘Vrijwilligersdiensten’ 

Meld je aan als vrijwilliger