Ik heb een leuke actie voor alle leden en iedereen die ZVV Zaandijk een warm hart toedraagt, namelijk een heerlijk Sinterklaaspakket vol met lekkere dingen. En daarmee steun je ook nog eens de club.

Toen Yvonne en Bunyamin van het Zaanse Bakkertje, waar ik werk, met het idee kwamen om een aantal lokale verenigingen te steunen vanwege de coronacrisis, vroegen ze mij of ik iets wist. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: dat is mijn mooie cluppie ZVV Zaandijk!

Hoe bestel je een Sinterklaaspakket en steun je onze club?

Via de webshop van het Zaanse Bakkertje bestel je een Sinterklaaspakket t.w.v. €19,45. Je kunt dan een bedrag van €2,50 doneren aan de club, zodat het totaalbedrag €22,45 zal zijn. Let op!: kies bij de opties voor ZVV Zaandijk. Bij elke donatie van €2,50 doneert het Zaanse Bakkertje ook nog eens €2,50. Dus in totaal gaat er €5,00 van elk verkocht pakket rechtstreeks naar ZVV Zaandijk!

Bestellen kan via de volgende link: https://hetzaansebakkertje.com/product/sintpakket/ Geef bij je bestelling aan wanneer je het pakket wilt afhalen in de winkel.

Het pakket bestaat uit: Een zakje Sint snoep, een stuk zuivere marsepein, een roomboter amandelstaaf, een gevulde roomboter speculaasstaaf, een brok speculaas met noten en een zakje echt oud Hollandse pepernoten en dat alles verpakt in een leuk jute Sinterklaas zakje. Nieuwsgierig hoe het pakket eruit ziet? Start dan het filmpje.

 

Als je dan toch in de webshop bent, kijk gerust even verder rond voor alle andere heerlijke dingen. Binnenkort zal ook het kerstassortiment online komen.

Onze voorzitter Bart heeft het eerste Sint pakket al besteld en afgehaald.