Voetballen bij de minipupillen (de Zaandijk Poema’s) kan vanaf 4 jaar.

De Zaandijk Poema’s trainen elke woensdag van 17:00 tot 18.00 uur. Natuurlijk mag je kind een aantal keer (kosteloos) meetrainen. Nieuwe jeugdleden krijgen na inschrijving een kortingsbon voor een ZVV Zaandijk trainingspak.

Onze Poema’s draaien mee in de Mini League-competitie met clubs uit de buurt. Hierdoor spelen de kinderen elke week wedstrijden (kleine doeltjes) tegen leeftijdsgenootjes. De Mini League-coördinator probeert zoveel mogelijk gelijkwaardige wedstrijden vast te stellen op basis van eerder gespeelde wedstrijden.

Woensdagmiddagvoetbal

€ 15,-
Trainingstarief
per seizoen

Bij de allerjongsten kijken we per kind of het raadzaam is deel te nemen aan de Mini League. Ook als ouder kunt u beslissen om uw kind alleen met de trainingen mee te laten doen. In dat geval hanteren wij een trainingstarief.
Pas als kinderen beginnen met wedstrijden spelen wordt het lidmaatschap omgezet naar normaal tarief.

Lid worden?

Schrijf je kind in!

Inschrijven

Leren voetballen

Spelenderwijs leren de kinderen voetballen

Plezier

Plezier tijdens de trainingen staan bij ons voorop.

Samen spelen

Voetbal is een teamsport. Doordat kinderen al op jonge leeftijd samen voetballen, leren de kinderen ook hoe ze met elkaar omgaan.

Proeftraining

Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen. Vragen hierover kun je stellen aan de jeugdcoördinator van de mini-pupillen.

Jongens & Meisjes

Bij ZVV Zaandijk spelen de jongens en meisjes bij de jongste jeugd door elkaar. Talentvolle en ambitieuze meiden adviseren we om zo lang mogelijk met jongens te voetballen.

Doelgerichte beweging

Iedere training is professioneel opgebouwd om fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.