Externe facelift kantine gereed

Afgelopen weekend zijn in de kantine openslaande deuren naar het terras geplaatst. Een ‘kers op de taart’ voor de hele facelift die onze kantine het afgelopen jaar aan de buitenkant heeft ondergaan.  Ongeveer een jaar geleden ontstond, mede ingegeven door corona, het idee om het terras op te knappen en te voorzien van een overkapping. Marcel van Egdom, Rob Krokké, Edwin Mandjes en Mark Hartland hebben de plannen uitgewerkt en uiteindelijk gerealiseerd met ondersteuning van heel veel Zaandijkers.

Dirk Krokké heeft gedurende het gehele traject actief meegewerkt en Jaimy van Baaren was tijdens de bouw de steun en toeverlaat van Edwin. Johannes Rijken heeft de grondwerken voor zijn rekening genomen en Emiel de Wit de bestrating. Daarnaast hebben spelers van verschillende teams en andere vrijwilligers een grote bijdrage geleverd aan de verdere realisatie.
Vervolgens was Marcel van Egdom de grote regisseur voor het schilderen van de buitenzijde van de kantine. De zondagveteranen hebben de hele schilderklus geklaard.  Nieuwe Zaandijklogo’s en reclameborden zijn onder regie van Paul Aafjes geplaatst.
Als laatste waren de openslaande deuren in de kantine aan de beurt. Deuren geregeld door Rob, kozijn gemaakt door Pieter Kuiper en de radiator in de kantine inmiddels verplaatst door Remco de Boer. De deuren zijn onder regie van Paul en Pieter en wederom met de hulp van de zondagveteranen geplaatst.

Ook de financiering was een mooie co-productie. De sponsorcommissie, met Ronald Draijer en Robert Aafjes als drijvende krachten, heeft veel euries binnengehaald via de ‘naambordjesactie’, maar ook op andere manieren hebben zij grote en kleinere sponsors weten te strikken. De opbrengst van de Kerstbingo, onder leiding van Robert en Sven Willems, is volledig ten gunste gekomen van het project. Alsook een deel van de opbrengsten van nieuw verkochte loten van de Vriendenloterij, waarvoor Marja Hartland en Patrick Leering een nieuwe belronde hebben geleid.

Het is prachtig geworden!!!

Dit toont maar weer aan waar onze club toe in staat is.

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: ENORM BEDANKT!

Een feestelijk opening van het terras zal overigens nog op een passend moment volgen, waarbij een aantal mensen nog specifiek in het zonnetje gezet zullen worden.

Namens het Hoofbestuur, Bart Glandorff (voorzitter)

N.B. Het opknappen van de kantine is nog niet ten einde. Op dit moment worden door de nieuwe onderhoudscommissie plannen gemaakt voor het aanpakken van het plafond, luchtbehandeling, verlichting, toiletgroepen en mogelijk ook de vloer.