Vol ongeloof kwamen wij op de hoogte van het overlijden op 14 juni van ons lid Jaap van Huizen tijdens zijn verblijf in Spanje. Jaap was al langere tijd ziek en mocht slechts 67 jaar worden. Hij was dit jaar 48 jaar lid van onze vereniging. Vele jaren voetbalde Jaap met veel plezier in een hecht vriendenteam, dat bekend stond als het 9e, later het 7e en het 5e.

Behalve als voetballer was Jaap bekend als “huizenbouwer” en met zijn bedrijf “Jaap van Huizen bouwbedrijf” was hij enige jaren shirtsponsor van zijn vriendenteam. Ook sierde zijn reclamebord het A-veld.

In de periode 2000-2010 was hij tevens sponsor van de “Zaandijk-spelersbus”. Toen de bus in 2005 een nieuwe inrichting kreeg was Jaap daarvan de initiatiefnemer.

Wij danken Jaap voor zijn vriendschap en betrokkenheid bij onze club. Wij zullen hem blijven herinneren als een echte clubman.
Zijn overlijden heeft zijn vrienden en bekenden geschokt en onze gedachten gaan vooral uit naar zijn familie. Wij wensen Lilian, Jelle en Maaike alle sterkte toe.

Zaandijk 7 in 1999. Jaap van Huizen staat te midden van zijn elftalvrienden.