De bal rolt weer en we genieten van onze kinderen op het veld die binnen hun eigen kunnen genieten van het edele voetbalspelletje. We hebben daarbij allemaal onze dromen. Kan ik profvoetballer worden, kom ik in het eerste van ZVV Zaandijk?

Om alvast te wennen om in het vlaggenschip van de vereniging te voetballen is er een mogelijkheid om dit al te ervaren. Hoe bereiden de spelers zich voor bij een thuiswedstrijd, wat vertelt de trainer bij de wedstrijdbespreking. Hoe gaat de warming-up, hoe voelt het om met de selectie het veld op te lopen een aftrap te nemen en wat bespreken ze tijdens de wedstrijd in de dug-out op de reservebank. Allemaal spannende momenten die je gaat ervaren tijdens een wedstrijd van het heren selectieteam, het eerste!

Misschien is het wel iets voor jouw zoontje of dochtertje, buurjongetje/-meisje of neefje/nichtje om een keer met zijn of haar maatje de “PUPIL VAN DE WEEK” te zijn. Geef je kind op bij de trainer/coach en we gaan dit regelen.

Bij de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip waren het LENNY en JOEP.

Met vriendelijke groet, Patrick Leering (Jeugdvoorzitter)

Joep en Lenny vieren de 2-0 overwinning van ons eerste mee