Op 23 maart  2023 is op 86-jarige leeftijd overleden Truus Woudt-Vonk, oud-donatrice en oud-lid van Verdienste van onze vereniging.

Vooral de wat oudere leden kennen Truus als echtgenote van oud 1e elftalspeler Wim Woudt. En als moeder van drie voetballende kinderen, Ron (ook oud 1e elftalspeler), Helga en Thea (oud speelsters van de Damesafdeling).

Het gezin van Truus en Wim stond in het verleden in het teken van het voetbal, met name bij de ZVV Zaandijk. Truus had in het gezin een belangrijke plaats om van alles te organiseren, zodat iedereen kon trainen en voetballen. Wim speelde jaren lang in de “gouden benen ploegen” en de kinderen elk weekend in hun elftallen.

Als het gaat om “Zaandijk” bleef Truus niet achter en spande zich als vrijwilligster nog vele jaren in als lid van de zogeheten Beheercommissie van kantine Schanszicht. Voor haar vele jaren trouwe dienst in deze commissie werd Truus in 1992 benoemd tot Lid van Verdienste.

De laatste jaren zagen wij Truus niet zo veel meer. Haar leeftijd ging een rol spelen en het overlijden van Ron in 2015 en Wim in 2016 waren uiterst droevige gebeurtenissen.

Wij herdenken nu Truus bij haar overlijden en danken haar voor alles wat zij voor onze club heeft gedaan. Onze gedachten gaan ook uit naar Helga en Thea en hun gezinnen en wij wensen hen veel sterkte om het verlies van Truus een plaatsje te kunnen geven.

Het Bestuur.