De omstandigheden zijn vandaag een stuk beter dan afgelopen weken. Ondanks dat het erg vroeg is, is de temperatuur al een stuk aangenamer. Dat gezegd hebbende, staan we op tijd op het veld en met versterking van Imme gaan we aan de bak.

De strijd gaat in de eerste helft behoorlijk gelijk op. Ondanks dat zijn wij zeker de betere partij en zien we de tegenpartij niet voor ons doel. Doordat wij onzorgvuldig zijn, worden we niet gevaarlijk en golft het spel een beetje op en neer. Na een minuut of 10 krijgen we een corner, welke genomen wordt door Vince. Tot ieders verbazing wordt de bal op het goede moment richting doel geblazen en zeilt de corner over iedereen heen het doel in.

Hierna wordt het spel ook beter en wordt er beter gecombineerd. Als de bal op het middenveld onderschept wordt, gaat Imme er vandoor en rondt netjes af, 0-2. Met deze voorsprong gaan we de rust in.

Na de rust komt SVA dichterbij door na een onderschepping te scoren en brengt de stand op 1-2. In de rust is de mannen op het hart gedrukt om vooral goed naar elkaar te kijken en over te spelen. Dit wordt direct zichtbaar als na het aftrappen de bal snel over rechts gaat en daarna Imme weet te vinden voor het doel, 1-3. Imme heeft de smaak te pakken, want hij tekent ook aan voor de 1-4.

Mogelijk worden wij wat overmoedig en vergeten even te verdedigen, want SVA weet nog een keer het doel te vinden.

Dit doelpunt schudt iedereen wakker en we doen er een schepje bij. Stijn neemt een uitbal en passd op Vince. Die twijfelt niet en schiet meteen de bal achter de keeper. Cas reageert snel op een langsvliegende bal en maakt bijna een schitterende omhaal, maar helaas gaat ‘ie niet over.

Vince tekent nog voor de 2-6 en zijn 3e doelpunt uit een corner en dan zit het er op. Ook deze wedstrijd wordt gewonnen en nog belangrijker, gewonnen door prima combinatiespel.