Even voorstellen: Patrick Leering, onze nieuwe Jeugdvoorzitter.

 

Laat ik beginnen om Sven Willems te bedanken voor zijn jeugdvoorzitterschap van de afgelopen jaren. Hij heeft een prettig team van mensen om zich heen gevormd waar ik verder mee mag werken.

Mijn naam is Patrick Leering, 53 voetbalseizoenen jong en woonachtig in Zaandijk met Annemarie en zoon Cas. Ik ben een geboren en getogen Zaankanter en heb in mijn jeugd bij RCZ gevoetbald. Verder staat op mijn voetbalCV: ZVV Zaandijk, ZCFC en FC Uitgeest.

Waarom nu jeugdvoorzitter bij DE club over de brug met uitzicht op de Schans?

De club boeit mij enorm. Cas is zes jaar geleden begonnen bij de poema’s en ik was positief verrast over de sportieve sfeer. Trainers waren er, oefeningen afgestemd op de leeftijd groep, lol en veel geduld.

Door de jaren heen raakte ik steeds meer betrokken bij deze sfeer. Ik ontmoette leuke mensen met passie voor ZVV Zaandijk. Op een gegeven moment wist een ‘oude’ verkoper mij te strikken om mede shirtsponsor te worden en ik ‘kreeg’ ook nog een bord.

Cas heeft het naar zijn zin bij de club. Hij heeft trainers, het materiaal is aanwezig en traint twee keer in de week. Het is nog geen keer gebeurd dat er een training niet doorging omdat de trainer er niet was. Dit vind ik uniek.  Wat ik ook uniek vind, is dat hij sinds de corona elke week onderling voetbalt met JO11, JO12 en MO13. Elke zaterdag 60 voetballende en lachende kinderen op het sportpark, allemaal georganiseerd door betrokken vrijwilligers. Ook gaat er op gezette tijden chips en drinken rond, dit is de kers op de taart. Hoe motiverend is het als je hoort: “Lekker gebald trainer. Gaan we volgende week weer!”.

ZVV Zaandijk is er voor de jeugd maar dan ook echt voor alle teams. Trainers, leiders, materiaal, visie, uitvoering, tentenkamp, bingo, BBQ, toernooien, voetbalclinics en nog veel meer.

Wie wil er nu niet jeugdvoorzitter zijn bij deze club!

Zie jullie snel weer op Sportpark Schanszicht, bij De club over de brug met uitzicht op de Schans.