25 oktober 2019 begon het avontuur met 30+ vrouwen, in de kantine werd de eerste meeting georganiseerd door het damesbestuur.
Ze hoopte op 7 tot 10 vrouwen maar daar was een klein beetje op verkeken de vrouwen die over de dertig zijn willen juist heel graag voetballen šŸ™‚
Er kwamen die avond rond de 20 vrouwen die allen geĆÆnteresseerd waren om weer een balletje te trappen!

Een week later was de eerste training een feit, en de nieuwe inschrijvingen stroomde binnen bij onze ledenadministratie (die in eerste instantie dacht dat het systeem kapot was).
Er zijn nog nooit in zo’n korte tijd zoveel nieuwe aanmeldingen binnen gekomen!

De trainingen werden bezocht door zo’n 20 tot 25 vrouwen die allemaal na de winterstop wilde starten met de wedstrijden die op vrijdagavond zouden gaan plaatsvinden.
Door sommige vrouwen werd er zelfs meegetraind met andere teams om sneller te leren voetballen of de conditie nog beter te krijgen, veel heren kunnen nog wat leren van de inzet van deze groep vrouwen!

En toen de vrouwen met 2 teams eindelijk de competitie konden starten kwam het Coronavirus ons land binnen…
Weken van verplichte rust was een behoorlijke domper voor de vrouwen, maar gelukkig hadden ze nog veel pret online met elkaar.

Toen de berichtgeving positief was en de vrouwen weer mochten trainen was de hele groep weer te vinden op het voetbalveld!

En voor zo’n groep vrouwen staan gelukkig de sponsors te trappelen, en de vrouwen hebben gekozen voor twee top sponsors!

  • De Vinotheek van Zaandijk –Ā  Allemanja
    Bij Allemanja kan je terecht voor een wijntje als je wil Wijnen, Wijnen, Wijnen.
    Maar je kan ook terecht voor een mooie duurzame wijn!
  • M&T Techniek BV – Website
    Laag en Hoogspanningstechnieken

Aankomend seizoen zullen deze vrouwen gaan shinen in hun nieuwe voetbal outfit!

Vrouwen succes, en sponsors bedankt!!