Als je vanaf de Julianabrug richting Kalf rijdt, dan ziet u aan de rechterkant van de Leeghwaterweg een stuk of 30 reclameborden hangen. Je begrijpt dat de Sponsorcommissie van zvv Zaandijk daar erg blij mee is. Met dank aan alle sponsors voor hun financiële steun aan onze vereniging.

Een mijlpaal in de sponsorborden: Maandag hebben de timmerlieden van de Maandagploeg het grootste reklamebord aan de Leeghwaterweg weten op te hangen. Dat hebben wij te danken aan de firma Steelworks – eigenaar Pascal van der Venne.
De Sponsorcommissie is erg trots op dit succes !!!

Meer weten over Steelworks neem dan een kijkje op hun website Steelworks.nl

 

Mocht er onder de leden van zvv Zaandijk ook interesse zijn in een reklamebord of bij de firma waar je werkt, neem dan contact op met Kees Hartland – mail hartland1@kpnmail.nl