In zijn eerste blauwwitte Zaandijk-tenue  droomde Owen Wijndal als 5-jarig hummeltje al van het Nederlands elftal. Hij moest eerst net zo goed worden als zijn papa Jerrol, die voetbalde in het toentertijd succesvolle eerste elftal van ZVV Zaandijk. En daarna naar Ajax of Feyenoord.
Het werd Alkmaar Zaanstreek, waarin Owen is uitgegroeid tot een vaste keuze van coach Arne Slot. Razendsnel mee in de aanval en lastig te passeren in de verdediging bevestigt Owen op de linksbackpositie wekelijks met zichtbaar plezier zijn kwaliteiten. Een uitverkiezing voor het grote Nederlands elftal kon niet uitblijven. En zijn droom is uitgekomen!
Komende interlands maakt Owen deel uit van de spelersgroep van het grote Oranje. Of hij staande tussen Virgil van Dijk en Memphis Depay het Wilhelmus uit volle borst gaat meezingen is nu nog de vraag. Stiekem rekenen we er natuurlijk wel op.

Maar we zijn als club sowieso al enorm trots dat Owen het zo ver geschopt heeft.
ZVV Zaandijk wenst vader Jerrol en moeder Mariska bloednerveus kijkplezier en Owen in de komende wedstrijden tegen Polen en Italië heel veel succes!