Enkele weken terug zijn wij (via ZCFC) benaderd door AZ of zij een bepaalde periode met hun O13, O12 en O11- teams op onze natuurgrasvelden mogen trainen. Voor ons een grote eer. Dinsdagochtend en -middag 8 september komen zij voor het eerst. Mogelijk gaan zij ook nog oefenwedstrijden bij ons spelen. Prachtige gelegenheden om de talenten voor de toekomst eens van dichtbij te bewonderen. Over een leuke tegenprestatie voor onze jeugd gaan wij nog met AZ in overleg.

 

In ieder geval gaat AZ in de komende herfstvakantie op 15 oktober een leuke jeugdactiviteit op ons complex organiseren.
De AZ Fungames. Hiervoor kunnen spelers van 6 t/m 16 jaar uit de regio zich inschrijven.
Leden van Zaandijk krijgen korting en voor het inschrijven is straks voor ons een eigen webpagina beschikbaar.
Houd verdere informatie in de gaten.