Bart Natuursteen is een échte Zaandijkse onderneming en reeds vele jaren sponsor van onze vereniging. Sinds enige weken is de sponsoring verder uitgebreid, iets wat duidelijk zichtbaar is op Sportpark Schanszicht. Zo is er, naast de borden op het A-veld en langs de Leeghwaterweg, nu een extra reclamebord onder het raam van de bestuurskamer geplaatst. Daarnaast, u kan het niet missen, staan drie prachtig wapperende baniervlaggen op de muur bij de fietsenstalling.

Bent u benieuwd naar de historie Bart Natuursteen en wat dit prachtige en voortdurend innoverende bedrijf voor u kan betekenen, kijk dan snel op: www.bartnatuursteen.nl
Wij danken de 3e én 4e generatie ‘Bart’ -Aby, Christell en Lars- voor de steun om onze bloeiende vereniging ook financieel gezond te houden in deze moeilijke tijden.

Sponsorcommissie ZVV Zaandijk