Wij zijn heel blij dat wij Christopher Manuputty hebben kunnen contracteren als nieuwe hoofdtrainer van onze herenselectie en ingaande het seizoen 2021/2022 de opvolger van Franklin Meijerhoven.

Christopher is een enthousiaste, ambitieuze en jonge trainer uit een roemruchte Zaanse voetbalfamilie. Hij heeft een prachtige staat van dienst bij de hoge jeugdteams van Fortuna Wormerveer en KFC en in de zaal bij Kondo Budjang. Wij zien in hem een ideale kandidaat om onze voetbalambitie verder waar te maken. Daarbij zal hij specifieke aandacht schenken aan de doorstroming van onze jeugd naar de selectie, zonder onze andere belangrijke thema’s clubbinding en sportplezier uit het oog te verliezen. Ook zal hij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van ons voetbaltechnische beleid als geheel, door onder meer het adviseren en ondersteunen van trainers en leiders.

Na de gevoerde gesprekken denken wij dat Christopher ook als persoon prima bij onze club past. Wij gaan in eerste instantie een overeenkomst voor twee seizoenen met elkaar aan. Door beide partijen is de intentie al uitgesproken om eventueel langer samen te werken om de jongere jeugd ook soepel door te laten stromen en de club op alle fronten een stap verder te brengen.

We heten Christopher welkom bij de club en wensen hem alvast heel veel succes!

Het bestuur